dissabte, 6 d’abril del 2013

No a l’acció territorial estratègica de La Canal

Foto de pagina66.com

Article d’opinió de Francesc Callado, Secretari General de la CGT d’Alcoi.


Des de la Confederació General del Treball d’Alcoi volem expressar el nostre ferm rebuig cap a l’Acció Territorial Estratègica (ATE) que la Generalitat Valenciana ha anunciat que es durà a terme als terrenys de la Canal sota el projecte del Parc Comarcal Alcoinnova.

Posem completament en dubte la viabilitat d’aquest projecte industrial i empresarial. Encara que s’ha fet bandera del ‘vessament 0’ i del compliment estricte de mesures correctores per a que aquest no tinga incidència al medi ambient, queda més que patent que aquest atempta clarament contra la sostenibilitat de l’emplaçament que l’ha d’acollir. Per tots és sabut que es troba perímetre de protecció del Parc Natural del Carrascar de la Font Roja, establert pel PORN (Pla d’Ordenació dels Recursos Naturals) i també del de l’aqüífer del Molinar. No està de més, recordar que per aquesta circumstància nombrosos informes i estudis realitzats per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i tècnics d’altres organismes experts, han determinat que no es pot dur a terme cap activitat industrial en aquesta zona.

Seguir llegint la resta de l'article en la web de pagina66.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.