dissabte, 14 de febrer del 2015

Un enemic del poble

El 27 de juny de 2014, la companyia de teatre alcoiana "La Dependent" va fer una estupenda lectura dramatitzada de l'obra teatral "Un enemic del poble", de Henrik Ibsen, en la qual van participar els actors i actrius Neus Agulló, Juli Cantó, Andrés Dénia, Rosanna Espinós, Joan Gadea, Ximo Llorens, Pepa Miralles, Pep Sellés, Juli Mira i Carlos Jorge Ilario. 

‘Un enemic del poble’ relata la historia del doctor Thomas Stockmann i de la ciutat on viu, pròspera gràcies a les aigües d’un balneari. Quan el doctor descobreix en l’aigua una bactèria contaminant que pot posar en perill la salut dels banyistes es plantejarà un interessant dilema (al igual que succeeix amb el polígon de La Española).

Què són més importants els inconvenients econòmics o la salut de les persones? Cal anteposar els interessos del capital a la vida i el medi ambient? Quin preu han de pagar els que diuen la veritat en contra del que la majoria nega? On es situa la fina línia que separa democràcia de demagògia?

La resposta a aquestes i a moltes altres preguntes la trobareu en els següents vídeos, que es van gravar durant l'acte.

Des d'ací, moltes gràcies a tots els actors i als tècnics que van fer possible aquesta activitat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.