diumenge, 9 de setembre del 2018

❝ Festa reivindicativa per l'aigua ❞ a la Glorieta

Encetem el curs amb alegria i entusiasme¹, i per això hem organitzat una gran festa
al jardí de la Glorieta el proper divendres 14 de setembre.

Una festa oberta, participativa, plural i per a tots els públics.





Començarem a partir de les 18h amb un taller d'estampació, jocs infantils tradicionals, contacontes, tragaboles...

☞ I més tard, música en directe amb dues propostes fantàstiques: Tito Pontet i Phil de Vient & Les Bajocques Farcies (sic). Bona música i diversió assegurada!

☞ I tot això, amb ENTRADA LLIURE! Així que no us ho penseu més, veniu i escampeu la convocatòria entre totes les vostres amistats.



Us esperem a totes i tots a la Glorieta. Que no falte ningú!
📍 Com arribar-hi: https://goo.gl/maps/gdUtsPHsCUS2

Protegim l'aigua, garantim el futur.
❝ Per la delimitació del perímetre de protecció de l'aqüífer ara! 





Col·laboren:


__________

¹ Després de l'èxit de la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià que va declarar nul el pla de l'Actuació Territorial Estratègica Alcoinnova, que l'empresa La Española pretenia dur a terme a la partida alcoiana de la Canal, el cos ens demanava celebrar-ho com cal. De tota manera, la sentència encara no és ferma (l'empresa l'ha recorreguda en cassació davant del Tribunal Suprem), per la qual cosa l'amenaça per a l'aqüífer del Molinar d'aquesta actuació urbanística encara no ha desaparegut.

Així mateix, altres projectes, activitats i plans poden comportar un perill per al brollador que subministra la major part de l'aigua potable d'Alcoi (sense que puga haver cap alternativa en cas de contaminació). Insistim, per tant, en la necessitat de l'aprovació d'una volta per totes del perímetre de protecció dels pous del Molinar, procés que està aturat a causa de la desídia de l'Ajuntament d'Alcoi, ja que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer està esperant des de fa 10 anys que li presente una proposta concreta de perímetre de protecció que tinga en compte les recomanacions que va fer l'IGME (Institut Geològic i Miner d'Espanya) a la proposta inicial.
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave
SaveSave

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.