dijous, 7 de novembre del 2013

Campanya informativa

Foto publicada per Pagina66
Dimecres passat vam tenir Assemblea en el Club d'Amics de la UNESCO, per a tractar diversos temes entre els quals estava preparar la campanya informativa que la Plataforma engegarà enfront del projecte Alcoinnova que impulsa L'Espanyola.

Després de barrejar diferents idees, es va acordar que el lema per a aquesta campanya seria "Treball sí, aigua també, salvem l’aqüífer del Molinar", amb la idea de transmetre dues idees concretes: d'una banda, la no oposició frontal al projecte (al que se li reconeix la seua part positiva), però la discrepància respecte a la ubicació pel risc de contaminació.

La campanya es durà a terme des del dijous 14 fins al dilluns 25 de novembre i consistirà, entre altres activitats, en la col·locació de taules informatives en diferents llocs amb afluència de públic, per a informar als ciutadans, repartir tríptics i recaptar signatures en els plecs d'al·legacions que s'han preparat a aquest efecte.

Una altra de les iniciatives consisteix en la celebració d'una jornada autoformativa, dissabte que ve dia 9 de novembre, a les 12,00 hores, en el Club d'Amics de la UNESCO, dirigida a informar sobre el projecte i les al·legacions als voluntaris que atendran les taules.

El termini per a presentar les al·legacions al projecte finalitza el pròxim dia 27 de novembre. Us deixem l'enllaç als models d'al·legacions que s'han preparat (versió en valencià i versión en castellano), perquè qualsevol persona el puga subscriure i remetre a la Consellería, bé directament, bé a través de la Plataforma (ja que es poden portar les fulles signades al Club d'Amics de la UNESCO, de dilluns a divendres, en horari de 20,00 a 22,00 hores).

Amb independència d'aquestes al·legacions "resumides", s'està treballant en unes altres molt més àmplies i amb major fonament tècnic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

De moment, no hi haurà moderació de comentaris en aquest blog, per la qual cosa apareixeran publicats de forma instantània. Apel·lem a la vostra responsabilitat perquè no siguen difamatoris, ni racistes, ni obscens o ofensius, ni que puguen vulnerar drets fonamentals i llibertats públiques o que atempten contra el dret al honor.